INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    ZENS Liberty Glass edition

    ZENS Liberty Glass edition
     
    bezdrôtové nabíjanieZobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    143,75 €
    119,79 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 8 €
    Kód tovaru

    363342

    PN kód

    ZEDC09G

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    ZENS Liberty Glass edition

    Bezdrôtová nabíjačka

    Popis produktu :

    Sloboda umiestnenia - 16 prekrývajúcich sa cievok ZENS Liberty poskytuje slobodu umiestňovania. Väčšina bezdrôtových nabíjačiek má v strede každej nabíjacej oblasti iba jednu cievku. Toto si vyžaduje presné určenie polohy s rizikom prebudenia sa s telefónom s takmer vybitou batériou. Liberty rieši tento problém pomocou maximalizovanej oblasti aktívneho nabíjania, vďaka čomu je bezdrôtové nabíjanie ešte pohodlnejšie a skutočne bez námahy.

    Rýchle nabíjanie viacerých zariadení Liberty môže bezdrôtovo nabíjať dve zariadenia súčasne.

    Presná správa napájania zaisťuje na ktorom je zariadenie umiestnené, je aktivované a dodáva presné množstvo energie pre každé konkrétne zariadenie.

    S celkovým výkonom 30 W a rýchlym nabíjaním Apple a Samsung, Liberty automaticky reguluje dodávku energie jednotlivým zariadeniam a nabíja akékoľvek zariadenie pri optimalizovanej a najrýchlejšej rýchlosti nabíjania.

    Port USB pre tretie zariadenie Liberty ide ďalej ako možnosť bezdrôtového nabíjania dvoch zariadení v oblasti bezdrôtového nabíjania.

    Vďaka vstavanému portu USB-A je možné nabíjať aj tretie zariadenie, čo zvyšuje pohodlie, ktoré Liberty prináša.

    Zens Apple Watch USB- stick je ideálnym doplnkom, a umožňuje Liberty nielen dobíjať napr. iPhone a AirPods súčasne, ale aj Apple Watch.

    Vysoko výkonný USB-C Liberty je predovšetkým o pohodlí a ľahkom používaní. USB-C pripojenie a starostlivo navrhnutý opletený kábel USB-C opäť zdôrazňujú, čo Liberty znamená.

    S vysoko výkonným 60 W USB-C certifikovaným napájacím adaptérom dokáže Liberty poskytnúť všetok výkon, ktorý potrebujete na udržanie svojich zariadení nabitých.

    A pamätajte; nemusíte uvažovať o správe napájania, Liberty to všetko urobí za vás.

    Zens Liberty - Limitovaná edícia má sklenenú priehľadnú plochu, ktorá dá odhaliť čo je vo vnútri bezdrôtovej nabíjačky.

    Budete mať možnosť vidieť 16 nabíjacích cievok ako plynulo spolupracujú, aby zabezpečili energiu a nabijtie vašho zariadenia,

    Kompatibilita : - od iPhone 8 a vyšsí - Apple AirPods with Wireless Charging Case - Apple AirPods Pro Obsah balenia: - Liberty Charger - Napájací adaptér USB-C 60 W (so základňou v USA) - EU pin pre napájací adaptér - kábel USB-C (dĺžka: 1,5 m) - Súprava na čistenie skla (nealkoholická) - Obálka so sprievodcom rýchlou inštaláciou - Karta s predĺženou zárukou

     


    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miloš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky