INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Yealink A10-010-All-in-one A10 (4K kamera, zorný uhol.:120° mikrofónov, repro), VCR20, Android

    Yealink A10-010-All-in-one A10 (4K kamera, zorný uhol.:120° mikrofónov, repro), VCR20, Android
     
    Videokonferenčné all-in-one riešenie postavené na OS Android a určené pre MS Teams.
    Yealink MeetingBar A10 je univerzálne video riešenie pre spoluprácu v menších zasadacích miestnostiach alebo pri práci z domu.Zobraziť viac

    skladom 

    1 139,00 €
    949,17 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 65 €
    Leasing Grenke pre firmy
    Kód tovaru

    420376

    PN kód

    10001603

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Yealink A10-010-All-in-one A10 (4K kamera


    Vďaka 4K kamere a objektívu so zorným uhlom 120 ° poskytuje A10 vynikajúcu kvalitu videa. Spolu s elektrickým krytom objektívu a AI technológiami vrátane automatického snímania, sledovania hovoriaceho a pod. umožňuje používateľom zažiť múdrejšie a bezpečnejšie videokonferencie. 8 mikrofónnych polí MEMS a technológia Yealink AI založená na odolnosti proti šumu prináša vynikajúci zvukový zážitok v malých priestoroch a aj v plne duplexnom režime a zaisťuje, že každý účastník hovoru bude perfektne počuť.

    Yealink MeetingBar A10 je all-in-one riešenie, ktoré v sebe zahŕňa výpočtovú jednotku, kameru, mikrofóny, reproduktor, nastaviteľnú TV svorku, Wi-Fi a Bluetooth, čo z neho robí komplexné all-in-one riešenie, ktoré je možné jednoducho použiť . Yealink MeetingBar A10 vie tiež zdieľať obsah a umožňuje tak lepšiu komunikáciu a spoluprácu pri každom videohovore. Zariadenie je plne certifikované pre Microsoft Teams a Zoom Rooms.

     

    KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI YEALINK MEETINGBAR A10

    Malý a prenosný - vždy pripravený na rýchle spustenie

    Yealink MeetingBar A10 v sebe integruje výpočtovú jednotku, kameru, mikrofóny, reproduktor, Bluetooth, Wi-Fi a držiak na televíziu. Má rozmery iba 380 mm x 55 mm x 55 mm, takže zaberá menej miesta a neprekáža vo vašich zasadacích miestnostiach. Po pripojení napájania a kábla HDMI je videokonferencia pripravená. Platforma Yealink Device Management Platform vám navyše zaistí jednoduchú správu.

    Presná lokalizácia zvuku, plne duplexný zážitok

    Vďaka 8 mikrofónnym poliam MEMS je A10 odolná proti šumu a ruchu. Nový vylepšený algoritmus formovania lúča spolu s technológiou spracovania potlačenia akustickej ozveny prináša vysoko kvalitný plne duplexný hovor a umožňuje presnejšie snímanie hlasu.

    Inteligentná videokonferencia s technológiou AI

    Vďaka technológii umelej inteligencie, vrátane funkcií auto framing a speaker tracking (sledovanie hovorcu), podporuje MeetingBar A10 nielen auto framing skupín podľa počtu a polohy účastníkov, ale aj automatické priblíženie hovorcu bez nastavenia kamery, vďaka čomu sa všetci účastníci viac sústredia na videokonferenciu.

    Jedno zariadenie pre viac platforiem

    Yealink MeetingBar A10 je založený na operačnom systéme Android 11, podporuje Teams, Zoom a Device Mode (BYOD) v jednom. Vďaka spolupráci MeetingBar A10 s bezdrôtovým prezentačným dongle Yealink WPP30 môžu užívatelia začať schôdzku alebo prezentáciu kdekoľvek v konferenčnej miestnosti s takmer okamžite. S funkciou bielej tabule zažijete ešte lepšiu spoluprácu na každom stretnutí.

    Vzdialená správa

    Zariadenie Meetingbar A10 podporuje niekoľko platforiem pre správu zariadení, ako Yealink Https Web Portal, Yealink Device Management Platform, Yealink Management Cloud Service, Teams Admin Center a Zoom Device Management. Pomocou týchto platforiem môžu používatelia jednoducho a bezchybne spravovať, monitorovať, konfigurovať, aktualizovať a diagnostikovať zariadenia na diaľku.
     

     

    Technické parametre

    Video rozlíšenie: 4K, 30 fps
    Zdieľanie plochy: Áno
    Zoom kamery: digitálny 4x e-PTZ camera
    rozsah uhlov kamery: Horizontálny záber 120°
    Wi-Fi: 2.4GHz/5GHz
    OS: Android 11
    Ethernet: 1x10/100/1000 Mb/s
    HDMI výstup: 1x (podpora CEC)
    USB: 1x USB-A, 1x USB-C na zdieľanie obsahu
    Mikrofón: 8x MEMS

     

     


    Stránky o produkte Yealink A10-010-All-in-one A10 (4K kamera:

    www.yealink.com

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Andrej, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky