INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Blaupunkt PS10DB, reproduktor

     
    bezdrôtový reproduktor, bluetooth, LED, výkon: 1200 WZobraziť viac

    skladom 

    289,20 €
    (ušetrite 10,64€)
    278,56 €
    232,13 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 16 €
    Kód tovaru

    318520

    PN kód

    PS10DB

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Blaupunkt PS10DB


    Nový audio systém Blaupunkt PS10DB je dokonalým riešením pre zabezpečenie primeranej kvality zvuku z rôznych dostupných zdrojov. Zariadenie je vybavené modulom Bluetooth, ktorý umožňuje počúvať obľúbenú hudbu uloženú v pamäti smartphonov, tabletov alebo počítačov, ak sú pripojené na internet. Je tiež možné prehrávať hudbu z rozhlasových staníc dostupných na webe a z mnohých hudobných služieb.

    Reproduktor má slot pre karty SD a port USB. Pri pripojení k ľubovoľnému pamäťovému zariadení s kapacitou až 32 GB môžete prehrávať zvukové súbory vo formátoch MP3 a VMA.

    Port AUX umiestnený na hornom paneli zariadenia poskytuje ďalšiu možnosť pripojenia mnohých ďalších zdrojov zvuku, ako sú prehrávače MP3, mixážne pulty a konzoly DJ.

    PS10DB má vstavané FM rádio s predvoľbou pamäte na 40 staníc, môžete tak počúvať obľúbené rozhlasové stanice, bez toho aby ste ich museli zakaždým ladiť.

    Nový audio systém v portfóliu značky tiež obsahuje zosilňovač, ktorý generuje neuveriteľný špičkový hudobný výkon 1200 W, a preto ho možno použiť aj pre pomerne veľké priestory. Optimálne nastavenie zvuku je možné vďaka vstavanému ekvalizéru so šiestimi režimy: Rock, Jazz, Classic, Flat, Pop a Country. Ovládanie reproduktora je ešte jednoduchšie vďaka diaľkovému ovládaniu.

    Ďalšou dôležitou vlastnosťou modelu PS10DB je funkcia karaoke s dvomi bezdrôtovými mikrofónmi. Stačí ich zapnúť, nastaviť tón a kvalitu zvuku pomocou ovládacích prvkov hlasitosti, nízkych a vysokofrekvenčných zvukov a ozveny - a ste pripravení spievať! LED svetlá umiestnené v hornej časti prístroja ponúka ďalšie špeciálne efekty - disco LED svieti v ôsmich rôznych režimoch. Zhasnite svetlo, uchopte mikrofón a buďte hviezda! Diskotéková atmosféra vzniká svetelnými efektmi na strope.

    Zariadenie pracuje s napájacím zdrojom a zabudovanou batériou, ktorá potrebuje je plne nabitá približne po 6 hodinách, čo stačí na prehrávanie hudby po dobu od 2 do 10 hodín, v závislosti na hladine zvuku. Úroveň nabitia batérie možno skontrolovať pomocou indikátora viditeľného na LED displeji.

    Technické parametre:

    Audiostreaming cez Bluetooth (profil A2DP)
    Prehrávač: USB / SD
    Prehrávanie: MP3 / WMA
    FM rádio s predvoľbou 40 staníc
    Ekvalizér: Rock, Jazz, Classic, Flat, Pop, Country

    Funkcia karaoke s dvomi bezdrôtovými mikrofónmi (súčasť dodávky)
    2 mikrofónové vstupy (káblové mikrofóny nie sú súčasťou dodávky)
    Diaľkové ovládanie
    AUX IN
    LED displej
    Disco LED svetlá

    Špičkový hudobný výkon: 1200 Watt
    RMS výkon: 90W
    Napájanie: AC 100-240V ~ 50 / 60Hz
    Vstavaná batéria: 18V / 4,5 Ah
    Rozmery: 322 (š) X 940 (v) X 377 (h) mm
    Stránky o produkte Blaupunkt PS10DB:

    www.blaupunkt.com/en/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Lukáš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky