INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    AMD Ryzen 5 5600GT Box

    AMD Ryzen 5 5600GT Box
     
    ideálna voľba pre používateľov, ktorí hľadajú výkon, efektivitu a flexibilitu v jednom balení
    procesor, AMD Ryzen 5, socket AMD AM4, 3,6 Ghz, turbo 4,6 Ghz, 6x jadro, Zen 3, 7 nm, 65 W, AMD Radeon RX Vega 7Zobraziť viac

    skladom ihneď k odberu 

    146,90 €
    122,42 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 8 €
    Kód tovaru

    419615

    PN kód

    100-100001488BOX

    Výrobca
    AMD
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    AMD Ryzen 5 5600GT Box

    Procesor AMD Ryzen 5 5600GT predstavuje výkonné riešenie pre moderné stolné počítače. So 6 jadrami a 12 vláknami, základnou frekvenciou 3,6 GHz a maximálnym zvýšením až na 4,6 GHz poskytuje tento procesor vynikajúci výkon pre hranie hier, prácu s grafikou či iné náročné úlohy. Vďaka 7nm výrobnej technológii TSMC FinFET a architektúre Zen 3, zabezpečuje procesor efektívnu prácu aj energetickú účinnosť. So 16MB L3 cache a 3MB L2 cache, zvláda Ryzen 5 5600GT aj tie najnáročnejšie požiadavky a zabezpečuje plynulý chod aplikácií.

    Hrajte hry bez grafickej karty

    Integrovaná grafika AMD Radeon RX Vega 7 so 7 grafickými jadrami a frekvenciou 1900 MHz umožňuje užívateľom bez problémov vykonávať bežné grafické úlohy a hrať základné hry bez potreby externej grafickej karty. Procesor je tiež odomykateľný pre pretaktovanie, čo dáva používateľom možnosť ďalej zvyšovať jeho výkon podľa individuálnych potrieb. S podporou pre DDR4 pamäte a dvojkanálovou konfiguráciou umožňuje Ryzen 5 5600GT efektívne využitie pamäťových modulov pre rýchlejší prenos dát.

    Spotreba energie príjemne prekvapí

    Procesor AMD Ryzen 5 5500GT je kompatibilný so socketom AM4, čo znamená širokú kompatibilitu s mnohými základnými doskami na trhu. Procesor je dodávaný s chladičom AMD Wraith Stealth, ktorý poskytuje adekvátne chladenie pri štandardnom používaní. S TDP (Thermal Design Power) nastaveným na 65W je Ryzen 5 5600GT navrhnutý tak, aby poskytoval vysoký výkon pri zachovaní nízkej spotreby energie. Procesor tiež podporuje PCI Express 3.0, čo zabezpečuje kompatibilitu s najnovšími grafickými kartami a inými rozširujúcimi kartami.

    Produktivita na profesionálnej úrovni

    AMD Ryzen 5 5600GT je ideálnou voľbou pre používateľov, ktorí hľadajú výkon, efektivitu a flexibilitu v jednom balení. S jeho schopnosťou zvládať viacero úloh súčasne a automatickým pretaktovaním podľa potreby, tento procesor je schopný uspokojiť potreby aj tých najnáročnejších používateľov. Či už ide o hranie najnovších hier, prácu s náročnými aplikáciami alebo multitasking, Ryzen 5 5600GT je spoľahlivým partnerom pre každodenné využitie.

    Technické parametre


    Balenie obsahuje chladič procesora AMD Wraith Stealth

    Model procesora: 5500GT
    Frekvencia: 3,6 GHz
    Max. frekvencia: 4,6 GHz
    Pätica: AM4
    Počet jadier: 6
    Počet vlákien: 12
    L2 cache: 3 MB
    L3 cache: 16 MB
    TDP: 65 W

    Grafický procesor (integrovaná grafická karta)
    Grafický čip: AMD Radeon RX Vega 7
    Počet grafických jadier: 7
    Frekvencia: 1,9 GHz

    Architektúra
    Výrobný proces: 7 nm

    Podporované technológie
    „Zen 3“ Core architektúra

    Radič pamäte
    Počet radičov: 1
    Pamäťové kanály: 2
    Podpora pamätí:
    2x1R, 2x2R: DDR4-3200
    4x1R: DDR4-2933
    4x2R: DDR4-2667
    Podpora ECC pamätí: nie
    AMD je americký výrobca polovodičov a mikroprocesorov, ktorý sa špecializuje na vývoj a výrobu vysoko výkonných procesorov pre počítače, herné konzoly a serverové systémy. AMD bola založená v roku 1969 a je jednou z najväčších spoločností v oblasti polovodičov na svete.

    Parametre

    Frekvencia

    Frekvencia presne

    Frekvencia CPU predstavuje, koľko cyklov za sekundu dokáže procesor vykonať. Meria sa v gigahertzoch, čo znamená miliardy impulzov za sekundu a označuje sa skratkou GHz. Pri porovnávaní rovnakých generácii procesorov vyššia frekvencia znamená vyšší výkon.
    3,6 Ghz

    Turbo funkcia presne

    Turbo frekvencia primárne rozširuje frekvenčnú úroveň procesora nad jeho menovitú frekvenciu, aby sa dosiahol vyšší výpočtový výkon.
    turbo 4,6 Ghz

    Počet jadier a vlákien

    Počet jadier

    Či sa rozhodnete pre vyššiu rýchlosť CPU alebo viac jadier, môže závisieť od toho, čo presne od svojho zariadenia chcete. Vyššia rýchlosť procesora vám zvyčajne pomôže rýchlejšie načítať aplikácie, zatiaľ čo viac jadier vám umožní spustiť viac programov súčasne a prepínať z jedného programu na druhý ľahšie.
    6x

    Rada procesora

    Modelová rada

    Určuje do ktorej modelovej rady výrobcu procesor patrí.
    AMD Ryzen 5

    Socket

    Konektor, ktorý slúži na pripojenie procesora k základnej doske a zaisťuje jeho komunikáciu s ostatnými komponentmi. Existuje mnoho druhov socketov, preto je potrebné si vybrať ten správny pre váš procesor.
    AMD AM4

    Typ jadra

    Zen 3

    Výrobná technológia nm

    Označuje veľkosť tranzistorov, z ktorých sa skladá CPU, a vzdialenosť medzi týmito tranzistormi. "nm" v týchto číslach, o ktorých hovoríme, znamená nanometre.
    7 nm

    Ostatné parametre

    Spotreba (TDP)

    Číslo TDP udáva maximálne teplo, ktoré môže počítačový čip, napríklad CPU alebo GPU, použiť vo wattoch. Často sa používa aj ako základný ukazovateľ spotreby energie.
    65 W

    Veľkosť medzipamäte (Cache)

    Cache je menšia, rýchlejšia pamäť, umiestnená bližšie k jadru procesora, ktorá ukladá kópie údajov z často používaných miest hlavnej pamäte.
    16 MB

    Balenie

    Tento parameter uvádza či procesor obsahuje chladič v balení.
    s chladičom

    Grafické jadro

    Model grafickej karty ktorá je integrovaná priamo v procesore.
    AMD Radeon RX Vega 7

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Maroš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky